Sinds 4 mei mogen wij onze acute en chronische zorgen voor patiënten zonder corona-klachten opnieuw opstarten. Stel belangrijke medische zorgen dus niet langer uit!

Voorlopig is het nog steeds enkel mogelijk om telefonisch een consultatie/huisbezoek aan te vragen. Op deze manier proberen wij het veilig te houden voor iedereen. Hou hierdoor rekening met mogelijke langere wachttijden aan de telefoon. De persoon van het secretariaat zal ons namelijk eerst uw klachten doorgeven en u wordt nadien terug gecontacteerd met ons voorstel.

Bij mogelijke corona-klachten zoals hoesten, niezen, koorts, keelpijn, kortademigheid, griepgevoel, verminderde geur of smaak, diarree en overgeven, neem je altijd telefonisch contact op! Tijdens het telefonisch overleg bepalen we of u thuis kan afwachten, door een huisarts moet worden onderzocht op de triage post of bij ons in de praktijk kan komen.

We voorzien maximaal twee afspraken per uur, om te vermijden dat er contact is tussen patiënten in de wachtzaal. Dagelijks wordt de praktijk meermaals ontsmet volgens de richtlijnen. Er zal nauwgezet op hygiëne worden toegezien, wij dragen voldoende beschermingsmateriaal.

​Indien u op consultatie komt, vragen we om onderstaande regels te respecteren:
1. Kom exact 5 minuten voor de afspraak (en niet vroeger) naar de praktijk
2. Kom bij voorkeur alleen. Indien noodzakelijk (bij kinderen, ouderen,…) is 1 begeleider toegestaan
3. Draag een mondmasker en zet dit op voor het binnenkomen
4. Ontsmet bij het binnenkomen uw handen met de voorziene alcoholgel uit de wachtzaal
5. Hou 1,5m afstand van andere patiënten. Indien dit niet mogelijk is, wacht even buiten of in de auto
6. Gelieve zoveel mogelijk contactloos (met de kaart) te betalen

Indien wij bij u op huisbezoek komen, vragen we u ook om een mondmasker te dragen. Aan huisgenoten vragen we om voldoende afstand te houden of eveneens een mondmasker te dragen.

Alle laatste info omtrent het coronavirus kan u vinden op volgende link: www.info-coronavirus.be

Voor specifieke vragen kan u ook terecht op het nummer 0800 14 689.

Alvast bedankt voor uw begrip,
Dr. Du Gernier, Dr. Schiettecatte