Sinds enige tijd is het opnieuw mogelijk om zowel telefonisch als online een afspraak te maken. Gelieve bij het maken van een afspraak wel steeds de reden van de afspraak aan te geven/te noteren. Zo is het voor het secretariaat of ons mogelijk om klachten die mogelijks toch verdacht zijn voor corona eerst telefonisch met u te overleggen.

Wij vragen nog steeds om bij mogelijke corona-klachten zoals hoesten, verstopte neus, koorts, keelpijn, spierpijn, kortademigheid, griepgevoel, verminderde geur of smaak, diarree en overgeven telefonisch contact op te nemen! Tijdens het telefonisch overleg bepalen we of u thuis kan afwachten of langs dient te komen en of er een corona test dient te gebeuren op de triagepost.

In de praktijk zelf wordt er nauwgezet op de algemene hygiënemaatregelen gelet. Dagelijks wordt de praktijk meermaals ontsmet volgens de richtlijnen. Indien u merkt dat het moeilijk wordt om voldoende afstand te houden van andere patiënten, gelieve dan even buiten of in de wagen te wachten.

​Indien u op consultatie komt, vragen we om onderstaande regels te respecteren:
1. Kom exact 5 minuten voor de afspraak (en niet vroeger) naar de praktijk
2. Kom bij voorkeur alleen. Indien noodzakelijk (bij kinderen, ouderen,…) is 1 begeleider toegestaan
3. Draag een mondmasker en zet dit op voor het binnenkomen
4. Ontsmet bij het binnenkomen uw handen met de voorziene alcoholgel uit de wachtzaal
5. Hou 1,5m afstand van andere patiënten. Indien dit niet mogelijk is, wacht even buiten of in de auto
6. Gelieve zoveel mogelijk contactloos (met de kaart) te betalen

Indien wij bij u op huisbezoek komen, vragen we u ook om een mondmasker te dragen. Aan huisgenoten vragen we om voldoende afstand te houden of eveneens een mondmasker te dragen.

Alle laatste info omtrent het coronavirus kan u vinden op volgende link: www.info-coronavirus.be

Voor specifieke vragen kan u ook terecht op het nummer 0800 14 689.