Beste patiënt,

Zoals u wellicht vernomen heeft in de media is het mogelijk om binnenkort een booster vaccin te krijgen tegen corona. Deze vaccinatie zal deze keer kunnen doorgaan in onze eigen huisartsenpraktijk! De vaccinatie is gratis.

We bevelen het vaccin vooral aan voor mensen die zich in de risicogroepen bevinden, dit zijn: alle 65+’ers, zwangere vrouwen, mensen met belangrijke medische aandoeningen (waarvoor dagelijkse medicatie ingenomen wordt), zorgpersoneel. Ook mensen die buiten deze risicogroepen vallen mogen zich echter gratis laten vaccineren indien zij dit wensen.

Via volgende link kan u zich registreren voor het vaccin: https://forms.office.com/r/dBn15JxAQd

Op deze manier krijgen wij een idee over hoeveel vaccins we moeten voorzien. We nemen nadien contact met u op om de verdere praktische details voor de plaatsing van het vaccin te bespreken.

U mag de link ook invullen voor een ander persoon mocht deze niet over een computer/internettoegang beschikken.

Mvg,

Hans en Kimberly

PS: Deze vaccinatie staat los van de griepvaccinatie. Deze zal net zoals andere jaren doorgaan: u haalt het griepvaccin af bij de apotheek (hiervoor is geen voorschrift nodig) en maakt een afspraak online of via het secretariaat om deze te laten plaatsen. Dit ten vroegste vanaf half oktober.

Een reactie achterlaten